ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden SophyThai massage 
Een originele Thaise massage is goed voor uw lichaam en geest. Als u regelmatig een thaise massage krijgt, helpt dat om uw lichaam en geest te laten herstellen van problemen, zoals hoofdpijn, rugpijn, pijnlijke nek, stress of schouderpijn.
De medewerksters van Sophy Thai Massage willen graag dat U de originele Thaise massage leert kennen.
Bij Sophy Thai draait alles om uw welzijn. Daarom zijn wij transparant over onze spelregels. Iedereen die gebruik maakt van de diensten van Sophy Thai Massage verklaart zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

Geen erotische massages of handelingen
Bij Sophy Thai Massage is vertrouwen, discretie, wederzijds respect en een veilige sfeer belangrijk. Associatie met erotische (Thaise) massages wordt niet getolereerd. Als een klant zich onbehoorlijk gedraagt zullen wij de toegang weigeren of de behandeling per direct stoppen. Bij ons is respect en persoonlijke hygiëne zeer belangrijk, zowel voor de masseurs van Sophy Thai Massage zelf als van haar klanten. Wij verwachten van onze klanten dat zij dit respecteren. Het is bij ons niet toegestaan te roken of te telefoneren. In de wachtruimte en behandelruimten verwachten wij een respectvolle instelling .

 

Op tijd komen voor de afspraak en annuleren / wijzigen van afspraken 
Het kan gebeuren dat u een afspraak een keer moet afzeggen of verzetten. Wilt u hierbij rekening houding met onze planning en dit bij voorkeur 24 uur voor uw ingeplande behandeling doen.
Als u te laat komt voor een behandeling en wij geen uitloopmogelijkheden hebben, zal de tijd van uw behandelperiode afgaan.

Privacy regels
Persoonlijke gegevens van klanten worden niet aan derden verstrekt.

 

Sophy Thai massage  @ 2019  

Sophy Thai Massage Fideliolaan 342 Amstelveen 

06-87919451